Proef de Stilte met IVN Spaubeek

Proef de Stilte met IVN Spaubeek

Na enige uitleg bij het Tiny Forest van IVN gaan we wandelen langs grubbe en groeve over veldwegen en door hellingbos met zeer korte aanwijs- en uitlegmomenten. De bedoeling is de natuur te beleven gedurende ruim 2 uren
Foto tentoonstelling Beleef Stilte in de Natuur
6 oktober t/m 29 oktober 2023, elke vrijdag -en zondagmiddag van 13.30 – 17.00 uur. Met deze tentoonstelling van natuur foto’s, gemaakt door verschillende fotografen van de fotoclub Berkelland, willen we de beleving van stilte in de natuur onder de aandacht brengen. “Een beeld houdt z’n mond en ontmoet de kijker in Stilte” De prachtige locatie in het Gelders landschap waar deze tentoonstelling te bezichtigen is, sluit eveneens aan bij het thema Stilte en Natuur.
Stiltewandeling Schoorlse Duinen
Echte stilte is zeldzaam geworden, en daarom waardevol. Kom tot rust tijdens een ontspannen wandeling door de Schoorlse Duinen en stel je zintuigen open voor de natuur. Door speciale oefeningen train je de zintuigen, om daarna in stilte de Schoorlse Duinen te ervaren.
Een verkwikkende reis naar rust "Stap uit de Waan van de Wereld"
In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms om even stil te staan en te genieten van de eenvoudige geneugten van de stilte om ons heen. Daarom nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring van ontspanning en vernieuwing tijdens onze “Stap uit de Waan van de Wereld” activiteit.
Magisch Stilteweekend met HoutMoed op landelijke locatie in Nederland
Rondom de dag van de stilte op 29 oktober delen we de stilte met een groep mooie mensen. Een weekend op een magische locatie midden in de natuur. Heb je een druk leven, waarin je regelmatig geleefd wordt. Natuurlijk ga je gewoon door, want dat wordt van je verwacht en verwacht je misschien…
Stille driedaagse Herfst Retraite
De stilte uitdaging op de ruimte van het Noord Groningse land. Rust, ruimte en de hele dag je mond houden. Wil je eens onderzoeken wat er nog meer is dan denken? Lekker een paar dagen voor jezelf, inspiratie krijgen of nieuwe energie opdoen?
Proef de Stilte
Kom proeven van de stilte en wees welkom voor 1 of 2 dagen in stilte. Met of zonder overnachting. Bij Proef de Silte geef je zelf vorm aan jouw stilte-ervaring, zoals deze jou het beste past. De stilte is van niemand, maar voor iedereen!
Stilte in meditatie, beweging en klank
Jutta is stembevrijder. Zij biedt een paar gezamenlijke uren in stilte aan. Met de niet aflatende stroom van inademing en uitademing bewegen we ons tussen levendigheid en rust. Stilte, meditatieve aandacht, beweging en ook klank leiden tot integratie van hoofd en lijf en ondersteunen het herstel van de alledaagse beslommeringen.
Boomwandeling in stilte
Boomwandeling in stilte , we beginnen met een wandeling in stilte door de Delftse Hout. We eindigen in het Arboretum-Heempark waar ieder een boom uitkiest om bij te mediteren. Na afloop wisselen we uit.
Mantra & Meditatie dag
Deze dag ervaren we de kracht tussen expressie en stilte door de combinatie van het zingen van mantra's en meditatie. De dag wordt verzorgt door de bekende mantra zanger Henry Marshall en meditatieleraar Gerjan Schoemaker. Henry Marshall wordt muzikaal begeleid door de Big Little Mantra Band.