Stilte-activiteiten provincie Drenthe

Stiltewandeling Veenhuizen Stiltewandeling Veenhuizen Wandel zondag 29 oktober mee en ervaar de kracht van de stilte in de prachtige natuur van Veenhuizen (Dr)!
Stiltewandeling Drents-Friese Wold Stiltewandeling Drents-Friese Wold Dag Met deze zeer speciale wandeling willen we de beleving en waarde van stilte onder de aandacht brengen. Op een ontspannen manier wandel je met de groep in stilte en ontdek je de rust die de natuur biedt. Door in stilte te lopen, zie en hoor je heel andere dingen. Nationaal Park Drents-Friese Wold, is het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land.
Stiltewandeling Drents-Friese Wold Stiltewandeling Drents-Friese Wold Met deze zeer speciale wandeling willen we de beleving en waarde van stilte onder de aandacht brengen. Op een ontspannen manier wandel je met de groep in stilte en ontdek je de rust die de natuur biedt. Door in stilte te lopen, zie en hoor je heel andere dingen. Nationaal Park Drents-Friese Wold, is het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land.
Stilte