Vuurmeditatie en vuurceremonie Spirituele bevrijding
Vuurmeditatie en vuurceremonie Spirituele bevrijding

Vuurmeditatie en vuurceremonie

U neemt op de Dag van de Stilte deel aan een Vedische vuurceremonie. De Vuurceremonie wordt voorafgegaan door de vuurmeditatie. Dit is een actieve meditatievorm, die bijdraagt aan ‘inner mental cleansing’, innerlijke stilte en rust.

Deze oud-Indiase vuurceremonie staat geheel in het teken van innerlijke stilte en vrede. Onder leiding van Swami Mano neemt u actief deel aan deze ceremonie. Na een rustgevende ademhalingstechniek volgt de vuurmeditatie en het vuuroffer. Als afsluiting wordt een traditioneel zoete lekkernij geserveerd.

De Indiase vuurceremonie is van oorsprong een feestelijke aangelegenheid. Men reciteert daarbij Sanskriet mantra’s (gebedsspreuken) gedurende het vuuroffer. In het vuur worden diverse offer ingrediënten geofferd, die symbool staan voor de verschillende aspecten van de menselijke geest.

Bij vuurmeditatie wordt de focus gelegd op het ‘vuur’ dat gelegen is in het psychologische hart.
Vuurmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart, dat geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag.

Aanmelden en meer info:

Datum: zondag 29 oktober
Tijd: 1500-1630 uur
Deelnamekosten: € 35 p.p.
Locatie: Spirituele Stiltetuin, Zwarteweg 1, Bemelen
Aanmelding: per mail naar info@spirituele-bevrijding of bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99
Aantal deelnemers:  minimaal 2 en maximaal 10

De vuurceremonie en vuurmeditatie is naast deze datum ook op andere dagen in de maand oktober te boeken, bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99 om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer info op de website van Spirituele Bevrijding