Stiltewandeling Natuurbegraafplaats Laude
Stiltewandeling Natuurbegraafplaats Laude

Stilte Wandeling Natuurbegraafplaats Laude

Stilte. Soms verlang je ernaar. En soms is het te zwaar om te dragen.
Op de Dag van de Stilte organiseert Natuurbegraafplaats Laude een stiltewandeling. Tijdens deze stiltewandeling lopen we zonder te praten. Of dat leidt tot stilte, is nog maar de vraag. Om ons heen is waarschijnlijk genoeg te horen, te zien, te ruiken en te voelen. Of het binnenin onszelf stil is, gaan we ervaren.

We starten lekker vroeg en lopen zo met de stilte de dag binnen. Tijdens de wandeling gaan we vooral genieten. Genieten van alles wat er om ons heen gebeurt. Ook staan we er af en toe bij stil wat dat met ons doet. Hoe stil is het van binnen …? Wat dient zich aan dat we misschien niet eerder hoorden of wilden horen? De kleuren, geuren en geluiden zorgen voor een serene kalmte en de mogelijkheid om naar binnen te keren en het vermogen om, waar nodig, los te kunnen laten.
De wandeling gaat over Natuurbegraafplaats Laude. Na de wandeling is er koffie/thee met iets lekkers en ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden en meer info:

Locatie: Natuurbegraafplaats Laude, Ruiten A Kanaal Oost IV 2, 9551XH Sellingen (Groningen)
Telefoon: 0599-749000
Kosten: Geen
Datum: 29-10-2023
Begin en eindtijd: Rond 09:00 uur starten we met de wandeling en deze duurt ongeveer anderhalf uur. Na de wandeling is er koffie/thee met iets lekkers en ruimte om ervaringen uit te wisselen
Vooraf aanmelden via: info@natuurbegraafplaatslaude.nl
Website: https://www.natuurbegraafplaatslaude.nl/agenda/stiltewandeling/