Stiltedag Voelen wat er in je leeft
Stiltedag Voelen wat er in je leeft

Voelen wat er in je leeft – stiltedag 2023 (gratis)

Nu ik me langzaam weer open stel voor de wereld buiten de babybubbel, merk ik hoe gemakkelijk ik meegezogen kan worden in de ratrace van gaan. Go go go! Actie, doen! Terwijl alles in mij nog steeds vraagt om te zakken. Om met mijn aandacht in mijn lijf te zijn.
Om te voelen wat er in mij speelt.
Om te zijn, in stilte, in verbinding.

En juist daarom nodig ik jou uit om deel te nemen aan deze Stiltedag in 2023!
Waarin je zakt in je lijf middels Chi Neng Qigong (meditatie in beweging), we ons verbinden met elkaar en met onszelf. In stilte. Om vervolgens van binnen naar buiten te werken door intuïtief schrijven/tekenen/iets anders creatiefs.. Laat je verassen!
Fijn als je laat weten of je erbij bent 😉 via het aanmeldformulier (aanmelden is niet verplicht)

Locatie: Villa 533, Kromme Spieringweg 533, Vijfhuizen
Kosten: Gratis
Datum: 29-10-2023
Begin en eindtijd: 13.00 – 14.30