Stilte- & Klankwandeling – resoneer met je Natuur
Stilte- & Klankwandeling – resoneer met je Natuur

Stilte- & Klankwandeling

resoneer met je Natuur

Een wandeling in de natuur brengt je tot rust. Je denken wordt stiller; je ervaart vrijwel direct harmonie. Harmonie is de aard van de natuur waaraan wij ons kunnen laven. Wanneer we ons door een stille wandeling verbinden met de natuur, resoneren we als vanzelf mee met haar harmoniserende trilling.
Wanneer we vanuit die ontstane stilte lange tonen laten klinken d.m.v. onze stem, wordt die harmonie voor onszelf en een ieder hoorbaar, manifest.

Wat ga je ervaren?

Door het klankveld dat zich heel natuurlijk door het gezamenlijk klinken ontvouwd, weten we ons nog sterker en bewuster verbonden met de enorme Wijsheid die opgeslagen ligt in de Natuur. En wij zelf zijn ook die Natuur! Die resonantie horen en ervaren geeft een diepe Vreugde, herkenning en her-innering. Het verheft onze trilling, alsook die van de mensen en de natuur waarmee we leven.

Stilte- & Klankwandeling – resoneer met je Natuur

Opzet

  • Na een korte introductie volgt een gedicht voorgedragen door André Janssen. Het gedicht is afgestemd op de locatie en de energie waarin we gaan wandelen en is ter herinnering aan een kwaliteit in onszelf en de Natuur.
  • Stille wandeling waarin we 3 x een korte tijd zullen stil staan om samen een klankveld te laten ontvouwen met onze stem (Jacqueline van Koolwijk begeleidt het klankveld zingen.)
  • Afsluiting met wederom het gedicht.

    De natuur harmoniseert ons. Wij resoneren met onze Natuur. Wij verheffen elkaar.

Aanmelden en meer info:

Locatie:We wandelen in de uiterwaarden van Dreumel.
Datum: zondag 29 oktober
Verzamelen: 10.30u bij startpunt van de wandeling. (Precieze informatie ontvang je na opgave deelname.) We wandelen van: 10.30u tot ca. 12.00u. Kosten: €10 p.p. 
Aanmelden: per mail
Meer info: Jacqueline van Koolwijk – Vrije Klanken, tel. 0487-511568