Magisch Stilteweekend met HoutMoed op landelijke locatie in Nederland
Magisch Stilteweekend met HoutMoed op landelijke locatie in Nederland

Magisch Stilte Weekend

Heb je een druk leven, waarin je regelmatig geleefd wordt. Natuurlijk ga je gewoon door, want dat wordt van je verwacht en verwacht je misschien ook van jezelf. Maar als je even niets te doen hebt. Tijdens de rit van huis naar werk of op een ander stil moment. Dan ervaar jij misschien die onrust in je lichaam? Heb je het gevoel dat je letterlijk tegen jezelf aan het vechten bent? Aan het vechten tegen de taal van je lijf?

Die onrust wil jou iets vertellen! Die wil jouw aandacht! Tijdens mijn stilteweekend is er alle ruimte om jouw innerlijke rust weer te (her)vinden.

Hoe werkt het?

We verblijven samen met een kleine groep mooie mensen op een mystery plek, in de natuur, ergens in Nederland.
Het weekend is volledig verzorgd. Er wordt voor je gekookt. We eten dit weekend vegetarisch en gebruiken geen alcohol. Bij de prijs zit alles in. Dus ontbijt, lunch, diner, onbeperkt koffie, thee en water, je overnachtingen, handdoeken en lakenpakket. Je hebt de keuze om alleen te slapen of samen met iemand anders een kamer te delen.

We starten het weekend gezamenlijk door het delen van onze intenties en sluiten ook samen af door te delen wat het ons heeft gebracht. Tijdens het weekend kun je, als je wilt, deelnemen aan een Mind-Walk wandeling, deelronde waarin we gedichten, verhalen of teksten met elkaar bespreken, meditatie en eventueel een extra workshop.

Aanmelden en meer info:

Locatie: Mysterie plek in de natuur ergens in Nederland
Datum: vrijdag 27 okt 17:00 uur t/m ma 30 okt 15:00 uur
Prijs:  tussen 345 en 395 euro. Het totaalbedrag wordt definitief vastgesteld na het boeken van de locatie en op basis van het aantal deelnemers