Kennismakingsworkshop Thuiskomen in Zijn
Kennismakingsworkshop Thuiskomen in Zijn

Kennismakingsworkshop ‘Thuiskomen in Zijn’

Op de Dag van de Stilte maak je in deze kennismakingsworkshop van Irene Andriessen kennis met Zijnsoriëntatie als visie en als eigentijds spiritueel pad van levenskunst. Het is bestemd voor iedereen die nieuwsgierig is naar het beoefenen van meditatie en naar deze heldere visie.

Het uitgangspunt van Zijnsoriëntatie is: zijn wie je nu al helemaal bent, zonder jezelf onder druk te zetten ‘van huis’ te gaan. Je leert je oriënteren op Zijn in plaats van ‘moeten’ of ‘worden’. Zo land je in de goedheid en compleetheid van wie je al bent. Zo kom je thuis in jezelf.

De belangrijkste werkwijze in Zijnsoriëntatie is meditatie, waarin lichaam, energie en geest worden aangesproken. We gaan op deze middag de verschillende vormen van Zijnsgeoriënteerde meditatie beoefenen en ervaren: meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie , afgewisseld met uitleg en gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Vanuit verschillende ingangen kan je zo de rijkdom en openheid van jouw Zijn ontdekken.
Tevens ga ik in op de inhoud en werkwijze van de cursus ‘Gezonde Zelfliefde’, die half november start. Veel van de meditatietechnieken die ik in deze workshop introduceer, worden verder toegelicht en geoefend in de cursus.

Je bent van harte welkom als je interesse hebt in meditatiebeoefening, waarmee je spiritualiteit een eigentijdse, persoonlijke en ervaarbare invulling geeft.

Aanmelden en meer info:

Locatie: HX Hoogcruts, Noorbeek (Zuid-Limburg)
Datum: 29 oktober 2023
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Kosten: € 45,- (incl. btw)
(NB Schrijf je je in voor de cursus Gezonde Zelfliefde, dan krijg je €30 terug in de vorm van korting op het cursusbedrag, als je deze workshop hebt gevolgd)
Let op! Aanmelden vóór 28-10-2023 via de website van Irene Andriessen