Eendaagse retraite Spirituele Bevrijding
Eendaagse retraite Spirituele Bevrijding

Eendaagse retraite

Beleven, bezinnen, voelen, proeven en bewegen tijdens de eendaagse retraite bij Spirituele Bevrijding. Het dagvullende programma bevat workshops, stilte meditatie, vuurceremonie en vuurmeditatie en een een meditatieve wandeling rond het idyllische dorp Bemelen in Zuid-Limburg. De dag wordt afgesloten met een Indiase vegetarische maaltijd.

Stilte staat synoniem met innerlijke rust en een diepe ontspanning. Ontspanning door stiltemeditatie gaat uit van een rustpunt in jezelf. In de Oosterse filosofie wordt dit rustpunt het Zelf genoemd. Gedurende de stiltemeditatie trachten we dat rustpunt op te zoeken.

Bij vuurmeditatie wordt de focus gelegd op het ‘vuur’ dat gelegen is in het psychologische hart.
Vuurmeditatie brengt je in contact met je psychologische hart, dat geldt als een bron van innerlijke rust en stilte die bereikbaar is voor iedereen en op elk moment van de dag.

De Stiltemeditatie wordt u aangeboden door Swami Mano van Spirituele Bevrijding.

Aanmelden en meer info:

Datum: Zaterdag 28 oktober van 10.30 tot 17.30 uur
Locatie: Spirituele Stiltetuin, Zwarteweg 1, Bemelen
Deelnamekosten: € 90 p.p.
Aanmelding: per mail naar info@spirituele-bevrijding of bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99
Aantal deelnemers: minimaal 2 en maximaal 10

Het spiritueel arrangement (vuurmeditatie, vuurceremonie en vegetarische maaltijd) is naast deze datum ook op andere dagen in de maand oktober te boeken, bel/whatsapp naar 06 54 97 66 99 om te informeren naar de mogelijkheden.