Een verkwikkende reis naar rust "Stap uit de Waan van de Wereld"
Een verkwikkende reis naar rust "Stap uit de Waan van de Wereld"

Een verkwikkende reis naar rust

"Stap uit de Waan van de Wereld"

In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms om even stil te staan en te genieten van de eenvoudige geneugten van de stilte om ons heen. Daarom nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring van ontspanning en vernieuwing tijdens onze “Stap uit de Waan van de Wereld” activiteit.
Laat de hectiek achter je en kom met ons mee voor een uur van kalme wandeling door de prachtige natuur. Samen zullen we genieten van de rustige omgeving en de verfrissende buitenlucht, terwijl we ons bewust worden van de subtiele geluiden en schoonheid om ons heen.

Na de wandeling zullen we verzamelen voor een ontspannende begeleide stilte meditatie. Geen ervaring met meditatie nodig! We zullen een begeleide meditatie onder leiding van Tamara Spitters beluisteren die ons meeneemt op een reis naar innerlijke stilte en rust. Het is een kans om even te ontsnappen aan de drukte van ons moderne leven en om in contact te komen met onze diepste gevoelens van rust en vrede.
Kom zoals je bent, er is naast makkelijk zittende schoenen geen speciale kleding vereist. Deze activiteit is bedoeld om voor iedereen toegankelijk te zijn, ook als je nog geen ervaring hebt met verstilling. Het is simpelweg een moment om te vertragen, te ademen en te verbinden met de stilte die we allemaal nodig hebben.

Een verkwikkende reis naar rust "Stap uit de Waan van de Wereld"

Aanmelden en meer info:

Locatie: Eindhoven, waterplas Klotputten
Parkeerplaats, 5655JL, straat Herinkhave
Datum: zondag 22 oktober
Tijd: 09.00 – 10.30
Prijs: € 15
Aanmelden: per mail