Dwalen met aandacht
Dwalen met aandacht

Dwalen met aandacht

Janneke van Ruijven (IVN Natuurgids & Natuurcoach in opleiding) neemt je op deze dag mee om te ‘Dwalen met Aandacht’ in de Broekpolder. Een (stilte)wandeling waarbij we proberen helemaal in het hier en nu te zijn. We gebruiken hierbij al onze zintuigen en nemen de tijd om te aarden, te verwonderen en te verbinden met de natuur (het seizoen) en onszelf. Ik begeleid je hierbij d.m.v. allerlei kleine oefeningen.

Wil je uit je hoofd komen en in je hart? Wil je rust ervaren? Een moment voor jezelf? Wil je stilstaan bij de verandering van het seizoen? Voel je welkom om mee te wandelen!
Praktische info:
Zelf meenemen: Een vuilniszak (o.i.d.) om op te zitten, een flesje drinken en je vrijwillige bijdrage (contant en gepast). Aanmelden doe je door een ticket te ‘kopen’ in de webshop. Na aanmelding ontvang je (in de week voor de activiteit) de laatste info en precieze verzamel locatie.

Dwalen met aandacht

Aanmelden en meer info:

Locatie:Broekpolder Vlaardingen
Datum: zondag 29 oktober
Tijd: 10.30-12.00 uur
Prijs:  om de ‘Dag van de Stilte’ voor iedereen toegankelijk te maken, mag je vandaag een vrijwillige bijdrage doen zodat je ook kunt deelnemen als je minder te besteden hebt. (normale prijs € 15) Aanmelden: per mail 

Stilte

De Dag van de Stilte vraagt aandacht voor Stilte.
Wat is Stilte en waarom is Stilte zo belangrijk

over ons

De Dag van de Stilte is onderdeel van de NSG en wordt georganiseerd door een team vrijwilligers.

De mensen achter de Dag van de Stilte

stilte-ambassadeurs

Maak kennis met onze ambassadeurs die het doel en initiatief van de Dag van de Stilte ondersteunen.

Ambassadeur van de Dag van de Stilte Prinses Irene van Lippe-Biesterfeld