Landelijk Stilte-Uur

Tijdens de Dag van de Stilte  zondag 29 oktober is er van 11:00 uur tot 12:00 uur een gezamenlijk landelijk Stilte-uur.
Het stilte-uur is een uitnodiging om in dat uur stil te staan bij stilte en stil te zijn. Om alleen of samen met anderen te genieten van de stilte. In je huis, op je werk, binnen of ergens in de natuur of tijdens een stilte-activiteit die op vele plekken kan plaatsvinden.
Samen in stilte zijn kan de stilte-ervaring verdiepen. Door met vele mensen in het stilte-uur stil te zijn, ontstaat er een stilteveld.

Geleide meditatie

Annemieke Rodenburg heeft ook voor dit jaar speciaal voor het stilte-uur op de Dag van de Stilte weer een geleide meditatie opgenomen. Ze vertelt daarin eerst iets over stilte en over het stilte-uur. Daarna begeleidt ze 20 minuten de meditatie met veel stilte en af en toe met wat woorden. Na die 20 minuten kun je doorgaan met mediteren zolang als je wilt. In de You Tube link vind je de meditatie  voor de Dag van de Stilte 2023.

Hartenlicht

Annemieke Rodenburg begeleidt al ruim ruim 20 jaar gedurende het hele jaar stiltedagen en stilteretraites via Hartenlicht.

gezamenlijk landelijk Stilte-uur met Geleide meditatie van Annemieke Rodenburg
maaike-dijkstra

Zoommeditatie

Maaike Dijkstra, de schrijfster van het boek STILTE ZIJN, organiseert tijdens het stilte-uur een zoommeditatie. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.