Stilteretraite 3-4-5 oktober 2021 – Huissen

SAMEN DE STILTE VERKENNEN ** Van zondag 3 oktober t/m dinsdag 5 oktober 2021 organiseren wij een stilteretraite in het prachtige Dominicanenklooster in Huissen. Laat je tijdens deze retraite verrassen door wat er te ontdekken valt over jezelf. Tijdens deze stilteretraite keren we onze blik naar binnen. Een moment om pas op de plaats te maken, tot rust te komen en in te checken bij jezelf. Aan het begin van de retraite bepaal jij jouw thema, een onderwerp wat op dat moment actueel is in jouw leven. Daar ga je in stilte over bezinnen: Waar sta ik nu? Wat gaat er goed? Wat gaat er minder goed? Waar kan ik bijsturen? Het klooster is hier een uitstekende plek voor. Er heerst een verstillende sfeer, een plaats waar rust vanzelfsprekend is.

Deze retraite is voor iedereen die behoefte heeft aan rust. Iedereen die de stilte graag wil verkennen. Iedereen die een paar dagen wil bezinnen. Het hebben van meditatie-ervaring is niet nodig. Verder staat het vrij om te doen waar jij je goed bij voelt. Dat betekent dat het prima is als je niet het volledige programma volgt. We nodigen je van harte uit om dicht bij jezelf en jouw gevoel te blijven. De groep zal bestaan uit maximaal 10 deelnemers.

Locatie activiteit
Het klooster is gelegen in Huissen dichtbij Arnhem. Het ligt op een terp achter de winterdijk. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Op en nabij het terrein is gelegenheid om gratis te parkeren.

Kosten
De kosten voor het weekend bedragen € 195, daarbij inbegrepen zijn 2 overnachtingen op een kamer voor jezelf met wastafel, alle maaltijden (2x avondeten, 2x ontbijt, 2x lunch). Voor handdoeken en lakens wordt gezorgd. De douches en toiletten bevinden zich op de gang. Als je dit bedrag niet (volledig) kunt missen, neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. De begeleiding is op vrijwillige basis, na afloop van de retraite is er de mogelijkheid om een donatie naar eigen wens en kunnen te doen.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begin- en eindtijd:
Op zondag verzamelen we aan het einde van de middag. De aankomst is vanaf 15:30 uur, het programma start om 16:00 uur. We nemen de tijd om kennis te maken met elkaar, samen te dineren, jouw thema te bepalen en ‘s avonds gaan we met elkaar de stilte in. Gedurende het hele weekend is er ruimte voor meditatie, we hebben een eigen zaal tot onze beschikking. Tevens zijn er mogelijkheden om te wandelen in stilte en te genieten van de mooie omgeving. Er worden ook een yogales en workshop verzorgd. Op dinsdag doorbreken we de stilte en is er de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen. Het programma eindigt deze dag omstreeks 16:00 uur.

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar hallo@inhetzelfdeschuitje.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.