vlag-friesland

Deelnemen aan een stilteactviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Friesland.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Friesland, vul dan het aanmeldingsformulier in.

We zoeken provinciecoördinatoren en medewerkers voor Friesland. Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar info@dagvandestilte.nl.

Activiteiten 2021

10:00 – 11:30 Stiltewandeling Wallebos – Beetsterzwaag

Zondag 31 oktober organiseert Sem Koopman, als natuurcoach van Innergy By Nature, een heerlijke stiltewandeling op de dag van de stilte. We wandelen hoofdzakelijk in stilte en in een rustig tempo om maximaal van de natuur en de aanwezige stilte te kunnen genieten.De wandeling start met een krachtige mindfulness wandeling waarin je ondersteund wordt door…

Read More

Posted in Friesland | Leave a comment

13:30 – 15:30 Stiltewandeling – Buitencentrum Drents-Friese Wold

Ontdek op een ontspannen manier de rust en de natuur van het Drents-Friese Wold. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee door bossen en open velden. Op enkele bijzondere plekken laat je de stilte op je inwerken. Je verdiept je zelfinzicht, bijvoorbeeld met behulp van jouw eigen boom in de Keltische boomcirkel; wie weet ontdek…

Read More

Posted in Friesland | Leave a comment

Activiteiten 2020

Activiteiten 2019