Meerdaagse Herfst-stilteretraite – Belfeld

Even off-line en weer inpluggen op jezelf

In de Herfst-stilteretraite nodigen we je uit om mee te bewegen op de dans en het ritme van jouw leven, vanuit verbinding met jouw pure levensstroom.

Heb je ook wel eens het gevoel dat je jezelf een beetje mist? Je weet hoe fijn het kan zijn om de verbinding met jezelf te voelen, maar op de een of andere manier blijf je in de valkuil stappen om dat wat er van je gevraagd wordt in je relatie, je werk, zorg voor wie of wat dan ook, altijd net even belangrijker te vinden dan tijd met jezelf. En als je dan eindelijk wel tijd met jezelf hebt, val je wellicht in je patronen van passiviteit en terugtrekken met de bekende verslavingen, zoals eten, drinken, sociale media, tv, spelletjes op mobiel, enz.. Je denkt jezelf daarmee de rust te geven waar je naar verlangt, maar in alle eerlijkheid geeft het niet de echte vervulling en levert het ook niet de gewenste energie.
In de stilteretraites is er alle tijd om het contact te herstellen met dat stukje in je wat je echt mist, jouw bezieling. Een stilteretraite gaat om ontmoeten. Een ontmoeting met jezelf. Zonder dat er van alles hoeft te gebeuren of dat je je hele leven moet veranderen. De heelheid in jou is er namelijk al!
Meer info: https://www.leonardushoeve.nl/stilteretraites

Locatie activiteit
Landgoed de Leonardushoeve
Hoverheideweg 2
5951 NB Belfeld

Kosten
De kosten bedragen, inclusief verblijf op een standaardkamer, €325,00 euro. Hierin is inbegrepen: 3 overnachtingen, alle maaltijden, opgemaakt bed en setje handdoeken, gebruik van creatief in overleg, dagelijks moment met inspiratie/meditatie afgestemd op de groep en het thema van de retraite.

Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

De retraite bestaat uit 3 etmalen, met ontvangst op donderdagavond tussen 19-20 uur en einde programma op zondag 17 uur.

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar kantoor@leonardushoeve.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.