HoutMoed-Stilteweekend-2022

28/10 18:00 – 30/10 15:00 Magisch Stilteweekend – Hezingen

𝗦𝘁𝗶𝗹𝘁𝗲
𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸? 𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗲?

Samen met een groep mooie mensen gaan we een weekend lang stil zijn.
Een stilteweekend is altijd puur. Je kiest hierbij echt voor jezelf.

Op vrijdag wordt je om 18 uur ontvangen in Hezingen. We starten met het diner en leren elkaar zo op een ongedwongen manier kennen. Na het eten delen we onze intenties en starten we de stilte. Zaterdag is er een mogelijkheid voor het bijwonen van een Mind-Walk inspiratiesessie. Zondag om 12 uur verbreken we de stilte en sluiten samen dit magische weekend af. Je vertrekt rond een uur of 3 weer huiswaarts.

Met mijn jarenlange ervaring als trainer en coach, ben je in goede handen. Loop je tijdens het weekend ergens tegen aan en kom je er alleen niet uit. Dan neem ik je mee voor een blokje om. We verbreken de stilte dan kort voor een gesprekje. Over dat waar jij op dat moment mee worstelt. Dat geeft lucht en ruimte. Zo lukt het je om daarna de stilte weer op te pakken.
Ik zie er naar uit om samen de stilte te delen!

Locatie activiteit
Onze locatie is een prachtige Saksische boerderij die midden in het Springendal ligt. Dit is het leefgebied van de bosuil, kerkuil, ransuil en steenuil. En natuurlijk van nog veel andere dieren.
In het huis zijn op dit moment nog 3 slaapkamers vrij, dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw plek. Je kunt kiezen voor een kamer voor jou alleen, of om een kamer te delen met een vriendin of kennis van je.

Kosten
1 persoonskamer is 355 euro pp
2 persoonskamer is 455 euro voor jullie samen
Bij de prijs zit alles in. Dus 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner, onbeperkt koffie, thee en water, je overnachtingen, handdoeken en lakenpakket. Mijn cadeau aan jou is de Mind-Walk inspiratie wandeling op zaterdag en mijn begeleiding tijdens het weekend. Zo kun jij in alle rust genieten.

Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: vrijdag 28 oktober om 18 uur
Eindtijd: zondag 30 oktober rond 15 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar margriet@houtmoed.com of via https://houtmoed.com/agenda/houtstil-stilteweekend/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *