17:00-19:00 Meditatie, eten met aandacht en ervaringen delen – Nieuwegein

Op zondag 27 oktober op de Dag van de Stilte nodig ik je uit voor een stilteactiviteit bij mij thuis in Nieuwegein.
We maken eerst even kennis met elkaar, doen dan een meditatie van 20 minuten en gaan daarna aan tafel om met bewuste aandacht in stilte te eten. Ik maak verse soep (vegetarisch) met brood. Daarna drinken we nog een kop koffie/thee en is er de mogelijkheid om ervaringen of inzichten te delen. Hoe heb je deze stilteactiviteit ervaren? Wat betekent stilte voor jou?

Zelf ben ik een aantal jaar geleden geraakt door de schoonheid van stilte en de verbondenheid die je ook met elkaar kunt voelen vanuit de stilte. Ik houd me o.a bezig met ZaZen (meditatie vanuit de boeddhistisch zentraditie). Door de innerlijke, spirituele stilte toe te laten leer ik mezelf beter kennen en leer ik meer met bewuste aandacht te leven. Ik laat me ook graag door jouw ervaringen en inzichten inspireren.

Maximaal aantal deelnemers: 6
Graag aanmelden voor 26 oktober
Je krijgt een bevestiging van deelname
Meenemen: eigen meditatiekussen(s) als je die hebt. En anders kun je ook op een stoel mediteren.

Locatie activiteit
Jan van Scorelhage 21
3437KC Nieuwegein

Kosten
Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.
Een vrijwillige bijdrage voor de Stichting die de Dag van de Stilte initieert is van harte welkom.

Begintijd: 17.00 uur
Eindtijd: 19.00 uur
Wat gaan we doen?
*kennismaken
*20 minuten meditatie
*eten met aandacht
*koffie/thee en ervaringen delen

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar dolinda-vd-hulst@planet.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.