13:00 – 17:00 Stilte retraite – Wellen

31 Oktober is het de nationale dag van de stilte en neem ik jou graag mee op stilte retraite.
Voor de nationale dag van de stilte heb ik een programma samengesteld waar jij helemaal kan ontspannen en tot rust komt met yoga nidra en mind-walk. Tijdens beide sessies begeleid ik jou met diverse technieken en materialen om helemaal tot rust te komen met de stilte als hoofdrol.
In ons dagelijks leven zijn we altijd druk bezig, we kennen geen echte stilte meer, tijdens dit retraite laat ik jou stilte in de natuur ervaren maar ook innerlijke stilte.
Programma:
13:00 – 13:30 uur introductie met thee
13:30 – 14:30 uur yoga nidra
14:30 – 15:00 uur pauze + snack
15:30 – 17:00 uur mind-walk
Wat is yoga nidra ?
Het mooie van Yoga Nidra is dat je eigenlijk (bijna) helemaal niets hoeft te doen. Bij Tijdens de sessie word je op een systematische manier tot ontspanning gebracht. Je ervaart een diepe ontspanning op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ontdek de healing space tussen waken en slapen. De Nidra technieken stelt body en mind in staat om tot een diepe ontspanning te komen en kalmeert het autonome zenuwstelsel. Yoga Nidra, of ook wel the yogi sleep, versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 1 sessie Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap!
Wat is mind-walk ?
Mind-walk is een meditatieve wandel training die unieke invloeden combineert uit yoga, tai chi, mindfulness, ademhalingstechnieken & meditatie. Je leert diverse technieken om te ontspannen en meer in het ‘nu’ aanwezig te zijn. Je maakt contact met jezelf en je omgeving wat het makkelijker maakt om alles even los te laten en één te zijn met jezelf. Bij mind-walk ligt de nadruk op ontspanning en beleving !

Mag ik jou ont-moeten in de stilte ?
Ik kijk er alvast heel erg naar uit om jou opnieuw kennis te laten maken met de stilte !

Locatie activiteit
Locatie: Langstraat 5
3830 Berlignen (Wellen)

Kosten
Prijs: 25 euro p.p
incl: cadeautje, thee, water, snacks
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 13:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar wandelwijzer@hotmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.