11:00 – 13:00 Stilte vaartocht – De Wieden – Sint Jansklooster

Een rustgevende vaartocht die je de kans geeft even uit het drukke bestaan te stappen. Dompel je met al je zintuigen onder in de schoonheid van De Wieden. Laat je verrassen door de natuur en de bijzondere sfeer op het water. Proef de sfeer van de herfst en de ruimte van de weidse wieden. Luister naar het ruisende riet, geniet van de glans van het water.

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Beulakerwijde, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa

Extra informatie
Tijdens deze speciale tocht zwerf je met de open fluisterboot over het water van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit zwerven doen we grotendeels in stilte, met alleen het ruisen van het riet op de achtergrond.
Denk aan extra warme kleding en zo nodig regenkleding. Het kan koud zijn op het water, zeker als je stil zit. Als het regent gaat de tocht ook gewoon door.
Graag kwartier voor aanvang van de vaartocht melden bij de schipper aan het einde van het Beulakerpad.
Leeftijd vanaf 16 jaar, deze tocht is niet geschikt voor jongere kinderen.
Deze tocht kan vanwege weersomstandigheden of te weinig deelname geannuleerd worden, het is daarom aan te raden je mobiele telefoonnummer te vermelden bij het reserveren.
Let op: de schipper helpt – vanwege de Coronamaatregelen – niet met in- en uitstappen!

Annuleren
Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering i.v.m. verkoudheid of koorts van de schipper, weersomstandigheden ( te harde wind of onweer). Bij regen gaat de excursie door.
Je bent verplicht te annuleren bij verkoudheid of koorts bij een van de deelnemers of een huisgenoot. Bel zodra hier sprake van is. Het bezoekerscentrum is bereikbaar tijdens de openingstijden. Je geld wordt teruggestort.

Locatie activiteit
Bezoekerscentrum De Wieden, Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Kosten
€ 17,50 niet leden
€ 12,50 leden van Natuurmonumenten
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 11:00 uur
Eindtijd: 13:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via de website:
https://ticket.natuurmonumenten.nl/natuurmonumenten/nl/flow_configs/9/steps/select-your-tickets/show/564821.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.