11/13/15:00 – 12/14/16:00 Verstilling door klank

Workshop Verstilling door klank.

Op de dag van de stilte doen wij mee met Verstilling door klank.

Een uur verstillen door de kracht en trilling van de diverse klankschalen. Brengt je lichaam en geest in balans, ervaar wat klank en trilling met je doet. De ontspanning en verstilling in jezelf.

De oude Nepalezen gebruikten de klankschalen voor het rituele vuuroffer omdat er hoog in de Himalaya geen klei beschikbaar was om schalen mee te bakken. Daarna werden de klankschalen gebruikt om te mediteren. Vanwege de rustgevende klanken en de ontspanningstechnieken zijn klankschalen ideaal om te begeleiden bij de meditatie.

Tijdens dit uur word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen maar ook juist door de stilte, zonder stilte is er immers ook geen geluid. Een totale ontspanning van lichaam en geest.
Wil je eerder dan deze workshops komen genieten van een klankschaal ontspanningssessie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken in onze praktijk in Assen.

www.doorleef.nu

Locatie activiteit
doorLeef praktijk voor Holistische therapie en Reiki, Stationsstraat 9 in Assen

Kosten
Er staat een potje klaar waarin je een bijdrage kunt doen wat jij deze activiteit waard vond.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

We geven Verstilling door klank op 3 tijdstippen. Als je mee wilt doen is aanmelden noodzakelijk via info@doorleef.nu. Bij de opgave graag aangeven op welk tijdstip je wilt.

Begintijd: 11:00/13:00/15:00 uur
Eindtijd: 12:00/14:00/16:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.