10:45-12:00 Stiltemeditatie – Utrecht

Altijd al willen ontdekken wat een stiltemeditatie voor jou kan betekenen?
Wil je kennismaken met meditatie op een laagdrempelige manier waarbij je je welkom voelt en wordt begeleid? Of mediteer je al wat vaker en ben je op nieuwsgierig naar een verdiepende meditatie?
Op 25 oktober van 11.00 tot 12.00, tijdens het landelijke stilteuur, organiseert ‘Mediteer met Renée’ een stiltemeditatie.
Tijdens deze meditatie is er de ruimte en begeleiding om de rust in jezelf op te zoeken en naar binnen te keren om te zien wat er zich afspeelt in jouw lijf, geest en hart. We mediteren op een fijne en rustige locatie in Utrecht.
Renée zal je begeleiden tijdens de start en de afsluiting van de stiltemeditatie, met voldoende uitleg en ondersteuning waar nodig en gewenst.
Na afloop is er ruimte om te delen hoe je het hebt ervaren met een kop thee of koffie, maar als je lekker huiswaarts wilt gaan, ook helemaal goed.
Graag zelf een yogamat/kussens/blokken meenemen waar jij gemakkelijk een uur op kunt zitten. Er zal ook aandacht zijn voor je zithouding. Loszittende kleding en eventueel een vestje voor als het frisser wordt, zijn fijn.

Programma:
10.45- 11.00 Inloop/Welkom en registratie (even de tijd om te landen op de locatie)
11.00- 12.00 Meditatie
12.00- Koffie en Thee

Locatie activiteit
MuntMeesters
Leidsekade 117, 3531 HD Utrecht

Kosten
De stiltemeditatie is op donatiebasis, met een minimum van 10 euro.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:45 uur
Eindtijd: 12:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar reneeijsebaert@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.