Caumerbeekdal-Heerlen

10:30 – 14:30 Dag van de Stilte wandeling – Heerlen

Wat doet geluid met mensen? Is het nog wel ergens echt stil in een stedelijke omgeving? Om hier bewust van te worden, organiseert de gemeente Heerlen een wandeling op de grens van Heerlen en Langraaf. Onder begeleiding van een (natuur)gids wordt een route van ongeveer 8 kilometer gewandeld. U kunt de stilte of juist de afwezigheid ervan bewust beleven. Gidsen zullen op interessante plekken een toelichting geven en u kunt hen vragen stellen.

• Wanneer: zondag 30 oktober 2022
• Tijdstip: Van 10:30 tot 14:30 uur
• Waar: Ingang Aambos ter hoogte van kruising Putgraaf en Groene Boord

We starten stipt om 10.30 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 14.30 uur. De wandeling is geschikt voor mensen met een normale gezondheid. De wandelsnelheid ligt niet hoog maar het is niet geschikt voor mensen in een rolstoel en voor kinderwagens. Honden zijn welkom mits aangelijnd en onder controle.

De wandeling gaat onder alle omstandigheden door. Zorgt u voor stevige schoenen en passende kleding voor de wandeling en het jaargetijde. De gemeente zorgt voor een hapje en een drankje na afloop van de wandeling. Daarom is het gewenst dat u zich opgeeft voor de wandeling, uiterlijk donderdag 27 oktober via k.coenen@heerlen.nl of telefonisch via het nummer 14045.

Locatie activiteit
Groene Boord Heerlen, ingang Aambos (ter hoogte van kruispunt met Putgraaf)

Kosten
Geen.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:30 uur
Eindtijd: 14:30 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar k.coenen@heerlen.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *