Dwalen-met-Aandacht

10:30 – 12:00 Dwalen met Aandacht – Vlaardingen

Ik neem je op deze dag mee om te ‘Dwalen met Aandacht’ in de Broekpolder. Een (stilte)wandeling waarbij we proberen helemaal in het hier en nu te zijn. We gebruiken hierbij al onze zintuigen en nemen de tijd om te aarden, te verwonderen en te verbinden met de natuur (het seizoen) en onszelf. Ik begeleid je hierbij d.m.v. allerlei kleine oefeningen.

Wil je uit je hoofd komen en in je hart? Wil je rust ervaren? Een moment voor jezelf? Wil je stilstaan bij de verandering van het seizoen? Voel je welkom om mee te wandelen!

Praktische info:
‘Dwalen met Aandacht’ is op Zondag 30 oktober van half 11 tot 12 uur (Let op: Start wintertijd). Normaal gesproken zijn de kosten € 15,-. Om de ‘Dag van de Stilte’ voor iedereen toegankelijk te maken, mag je vandaag een vrijwillige bijdrage doen zodat je ook kunt deelnemen als je minder te besteden hebt.
Zelf meenemen: Een vuilniszak (o.i.d.) om op te zitten, een flesje drinken en je vrijwillige bijdrage (contant en gepast).

Aanmelden doe je door een ticket te ‘kopen’ in de webshop op www.hetdwaalspoor.nl. Na aanmelding ontvang je de precieze verzamel locatie.

Locatie activiteit
Broekpolder Vlaardingen

Kosten
Vrijwillige Bijdrage.
En een voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt ook altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:30 uur
Eindtijd: 12:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via https://www.hetdwaalspoor.nl/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *