10:30-11:30 Stilte als religieus ritueel – Den Haag

Quakers komen wekelijks samen om zich in stilte open te stellen voor de ervaring van het Innerlijk Licht, dat in ieder mens werkzaam is. In deze gemeenschappelijk stilte zoeken wij naar Leiding voor ons dagelijks leven, die in de hectiek en het geruis van alledag soms moeilijk te horen is.
Tijdens onze bijeenkomsten kan een ieder die zich daartoe geroepen voelt opstaan en een korte bijdrage uitspreken. Een oefening in het herkennen van de ingevingen van liefde en waarheid in jezelf en in elkaar. Deze ingevingen zijn voor ons een bron van inspiratie en een gids op ons levenspad.

Locatie activiteit:
Stadhouderslaan 8
2517 HW Den Haag

Kosten: geen. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: elke zondag om 10:30 uur
Eindtijd:   11:30 uur, met daarna nog napraten/koffie/thee

Aanmelden is niet nodig.

Reader Comments

 1. Beste mensen

  Ik stuur deze mail omdat ik coördinator / ambassadeur ben voor de Dag van de Stilte in Zuid-Holland.
  Zes jaar geleden heb ik voor het eerst een activiteit aangeboden, en na vijf jaar heb ik de beslissing genomen om ambassadeur te worden. Ik heb het gemakkelijk … In Zuid-Holland wordt veel georganiseerd en daar kunnen we trots op zijn! Ik ben ook jou dankbaar dat je een activiteit hebt geplaatst op de website van de Dag van de Stilte! Ik geloof dat je de eerste was … waarschijnlijk doen jullie ook al jaren mee!
  Ik wens je veel deelnemers toe.
  Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

  PS Denk er even aan dat je een vrijwillige bijdrage vraagt voor de activiteit.

  Met warme groet,
  Mirjam Rosier
  http://www.mirros.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.