10:00 – 17:00 B in peace Dagretreat | Innernourishment – Noordwijk

Dit is een dag voor jou! Een dag waar je even niets hoeft te doen, de stilte in mag duiken, naar binnen mag keren. Bianca & Bianca leggen je deze dag in de watten.

Rust is niet iets wat de wereld aan ons geeft.
Rust is nooit een geschenk geweest.
Rust is nooit iets geweest wat je krijgt
als je met al het andere klaar bent.
Als je rust wil, moet je rust nemen.-Alex Pang

Wij geloven in een holistische aanpak waar alles verbonden is. Tijdens onze dagretreats verbinden wij alles samen. Door een dag rust te nemen, aandacht te hebben voor je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Stem je je weer af met jezelf en het ritme van de natuur. Met yin yoga, yoga nidra, meditatie, reiki, bewustzijnsoefeningen en pure voeding uit het seizoen.

Bianca van B in progress begeleidt je naar diepe ontspanning met yin yoga, yoga nidra en meditatie. Tijdens de yin yoga ontvang je reiki, zijn er klanken, geuren en mooie gedichten.

Tijdens deze dag verzorgt BiHealthy de smaakpapillen met vega(n) snacks en lunch. De voeding is afgestemd op de tijd van het jaar en de thema’s van deze dag. Dit is echt kunst om te zien en een ware beleving in het proeven. Bianca van BiHealthy geeft uitleg over de werking van de kruiden en ingrediënten bij de snacks en lunch.

Einde van de dag ervaar je de stilte, geluk en rust in jezelf! Je gaat ontspannen, opgeladen en krachtig de herfst in!

Geef jezelf rust cadeau! Laat je een dag voeden met inspiratie, gezonde voeding & ontspanning.

Over Bianca | B in progress
Bianca geniet ervan om jou een dag te bieden waarin je in een warm bad van liefde ontvangen wordt, alles even kan laten voor wat het is. Je alle ruimte hebt om naar binnen te duiken, de verstilling in!

Om ontspanning te vinden in je lichaam en je hoofd. Je te verbinden met je gevoel en jezelf.

Soms hebben we een dag nodig om ons weer te helpen herinneren, om ons te laten inspireren. Dit is zo’n dag voor jou! Om weer, met beide benen gegrond, naar buiten te stappen. Krachtig in je vrouwelijkheid & zachtheid.

Over Bianca | BiHealthy
Bianca weet ontzettend veel te vertellen over de werking van kruiden & ingrediënten. Daarnaast tovert zij ware kunstwerken voor de smaakpupillen en het oog op tafel!

Bianca inspireert je om voeding te gebruiken als hulpmiddel om je goed en energiek te voelen. Bianca werkt met de seizoenen en combineert hierin elementen uit de traditionele Chinese geneeskunde. Daarbij combineert zij het MindFOODness. Bewust proeven, genieten en VOELEN wat de ingrediënten met je doen. Je gaat leren om vanuit je intuïtie te eten en te luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft.

Programma:
10.00 – Ontvangst met thee, healthy snack, openingscirkel.
10.30 – We duiken naar binnen & landen in ons lijf met yin yoga & meditatie.
12.30 – Lunch + uitleg over de werking van kruiden & ingrediënten.
13.30 – Stilte wandeling
14.00 – We gaan een laag dieper in ontspanning met yoga nidra en meditatie. Vanuit deze diepe ontspanning, worden onze intenties en diepste hartenwensen helder.
15.00 – Verdiepingsworkshop: Verankering van jouw inzichten en een brug te slaan naar het toepassen in je dagelijks leven.
16.00 – Thee, healthy snack & Ritueel.
16.30 – afsluitingscirkel + cadeau
17.00 – einde dag

Locatie activiteit
Moon’s Farm Noordwijk
Leeweg 14, 2203 LD Noordwijk

Kosten
Een vast bedrag van €139,00.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 17:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar bianca@binprogress.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.