10:00-15:00 Stiltedag – Koekange

De stiltedag is een heerlijke dag voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar ‘zijn’ in het moment, in stilte.
Door de mindfulnessoefeningen gedurende de dag uit te voeren, kun je nog beter stil staan bij wat er allemaal binnen in je is, en krijg je hier nog meer de gelegenheid voor om naar te luisteren. Wat gebeurd er allemaal als je stil wordt? Als er even een dag niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en je nergens naar toe hoeft te werken.
Het programma:
We beginnen de dag buiten in de natuur, 2 uur wandelen we in stilte in de natuur en begeleid ik onderweg wat mindfulnessoefeningen. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers.
Daarna gaan we terug naar de ruimte van To Mind You en doen we een korte meditatie. Aansluitend staat er een overheerlijke vegetarische lunch voor je klaar.
In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een mix van oefeningen, waaronder: mindful bewegen, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Voor wie? Deze dag is wat voor jou als je jezelf wil verwennen met een dosis rust en aandacht. Ook als de mindfulness helemaal nieuw voor je is, ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden.

Locatie activiteit
Prinsesseweg 30
7958RT Koekange

Kosten
Een vast bedrag van €40,00, incl koffie/thee/iets lekkers/ water/ vegetarische lunch.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 15:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar info@tomindyou.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.