bezinnen

10:00 – 12:00 Stille wandeling met natuurmeditatie in Arboretum Oudenbosch – Oudenbosch

Zondagochtend 30 oktober 2022 kun je deelnemen aan een stille wandeling met natuurmeditatie in het Arboretum Oudenbosch. Vier keer per jaar organiseren we onder de noemer Bezinnen in het Groen een verstillende bezinningsactiviteit in onze botanische tuin. Tijdens deze laatste bezinningsactiviteit van dit kalenderjaar kun je genieten van een stille zondagochtend in onze kleurrijke herfsttuin.

Over de ochtend
Eigenlijk is het bijna nergens echt absoluut stil. In het Arboretum Oudenbosch niet, en zeker in onszelf niet. We praten tegen onszelf, of praten in onszelf met anderen. We voeren oude dialogen opnieuw, of oefenen alvast nieuwe. We bedenken lijstjes van dingen die we nog moeten doen of al gedaan hadden moeten hebben, of maken ons zorgen om wat er allemaal mis kan gaan. Het kan zo’n drukte zijn in ons hoofd! Op de Dag van de Stilte mogen we stilstaan bij de stilte in onszelf. Op verschillende manieren en op verschillende plekken in de tuin nodigen we je hiertoe van harte uit. Een meditatie, geleid door Jamie Nederpel, maakt deel uit van de ochtend. Jamie werkte tien jaar lang als wandelend loopbaan- en stresscoach en is inmiddels coördinator bij ontmoetingshuis ’t Stoofje in Oudenbosch, waar ze ook meditaties verzorgt.

Praktisch
De Dag van de Stilte is op zondag 30 oktober 2022 van 10.00 – 12.00 uur. De kosten bedragen € 3,00 (= entree van het Arboretum, ook voor begunstigers en vrijwilligers). Dit is inclusief thee na afloop. Aanmelden voor deze stille ochtend kan via jamie@jamienederpel.nl. Een week van tevoren ontvangen alle deelnemers alle praktische informatie over de ochtend.

We kijken ernaar uit je te mogen begroeten tijdens een weldadig stille ochtend in het groen!

Locatie activiteit
Botanische tuin Arboretum Oudenbosch
Achter ’t Postkantoor 1
4731 PM Oudenbosch

Kosten
€ 3,- (= entree Arboretum, ook voor begunstigers en vrijwilligers), inclusief thee na afloop
Parkeren is gratis
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 12:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar jamie@jamienederpel.nl of via https://www.arboretumoudenbosch.nl/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *