09:45 – 17:00 Stiltedag STILTE & INTUITIE – Arnhem

Verstillen, verzachten en verbinden

Tijdens de Verademing is er alle tijd voor jou. Je hoeft met niemand rekening te houden, je hoeft voor niemand te zorgen en niet bereikbaar te zijn voor de buitenwereld.

Ik help je door middel van eenvoudige yin yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen je herriehoofd te kalmeren waardoor je makkelijker in contact kunt komen met wat er in jou leeft. Door de aandacht voor jezelf kun je verzachten en word je milder voor jezelf.
Het grootste deel van de dag praten we niet met elkaar en zijn we samen stil. Je gaat merken dat er een ander soort contact ontstaat, je hoeft niks met de ander maar je voelt je toch verbonden.

In de stilte verbind je je met je lijf, je zintuigen en de natuur. De natuur heeft een helende en verbindende werking op verschillende niveau’s in je systeem; fysiek, mentaal en energetisch.

Je verbind je opnieuw met jouw (altijd al aanwezige) intuïtie. Aan het einde van de dag ga je opgeladen naar huis met praktische tips & trics die je in je dagelijkse leven kunt inzetten om de stilte in jezelf te ervaren en te voeden. Zie deze dag als een liefdevolle reminder voor jezelf.

Locatie activiteit
Een prachtige ruimte in een oude kerk vlakbij het Sonsbeekpark in Arnhem.

Kosten
120 euro pp
110 euro pp als je met z’n tweeën komt.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 08:45 uur
Eindtijd: 17:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar sharon@destiltemaker.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.