09:30 – 11:00 Mindful Wandeling ‘Verstilling’ – Delft

Mindful wandelen staat ook wel bekend als ‘bosbaden’ of ‘shinrin-yoku’ zoals het in Japan wordt genoemd. Hierbij wandel je bewust en langzaam door de natuur. Het is een meditatieve wandeling die je stress verlaagt en je gezondheid verbetert. Een combinatie van mindfulness en wandelen. Je bent met open en vriendelijke aandacht bij jouw ervaring in het moment waardoor je meer inzicht krijgt in je gedachten en gevoelens.

Je wandelt, kijkt, voelt, luistert met aandacht én je bent met aandacht bij jezelf, bij wat er in jou omgaat. Je wandelt grotendeels in stilte, omdat je in stilte jezelf en je omgeving makkelijker kunt gewaarworden. Als je je hier helemaal aan kunt overgeven, gebeurt er iets anders dan in je alledaagse leven of een willekeurige wandeling. Je komt helemaal in het hier en nu. Je ervaart meer ruimte en rust in je hoofd en voelt dat je onderdeel bent van de natuur.

Iedere wandeling heeft een thema. Het thema van deze wandeling is ‘Verstilling’. Jij onderzoekt hoe dit thema in jouw leven speelt. Hierbij gebruiken we de symboliek van de natuur. Hierdoor ontstaat een ander perspectief wat verrassende inzichten kan opleveren.

Wandel mee en laat je verrassen door wat de natuur jou te vertellen heeft!

Voor meer informatie kijk op www.saskiazeelenberg.nl/mindful-wandelingen.

Locatie activiteit
Delftse Hout, precieze locatie volgt na aanmelding.

Kosten
Een vast bedrag van €15,00 per persoon.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 09:30 uur
Eindtijd: 11:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar saskiazeelenberg@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.