09:00-12:00 Ervaar hoe krachtig STILTE kan zijn … – Halle/Zelhem (Achterhoek)

Als je stilte een warm hart toedraagt, kom dan naar deze Ochtend van de Stilte. We hebben een mooi stilte-programma samengesteld. Na een kort welkomstritueel verkennen wij in aandacht ons lichaam en verbinden ons met de stilte in onszelf. Daarna gaan we drie kwartier in stilte wandelen rondom de Kruudhof. Bij terugkomst is er thee die wij in een eenvoudige stilteceremonie elkaar aanbieden. Aansluitend gaan wij drie kwartier in stilte zingen. Wij zingen enkele eenvoudige liederen (mantra’s) uit de Oosterse wijsheidstradities (boeddhisme, hindoeïsme e.a.). Vervolgens laten wij de klanken ontstaan die op dat moment bij ons opkomen. Na deze klank- en zangmeditatie sluiten wij de Ochtend van de Stilte af met een inspirerende tekst.
Op deze ochtend creëren wij met elkaar een rustpunt in ons drukke bestaan. We hebben dagelijks veel bezigheden en keuzemogelijkheden. Maar we hebben van tijd tot tijd ook behoefte aan even niets. Aan rust en stilte om te ontspannen en om meer contact te maken met onszelf. Je bent van harte welkom. Er is plaats voor ongeveer 25 personen.

Locatie activiteit
De Kruudhof (pluktuin), Lankerseweg 3, 7025 ED Halle (Achterhoek).

Kosten
De vaste bijdrage voor deze ochtend is € 15,- p.p. Na aftrek van de kosten zal het resterende bedrag geschonken worden aan Dierenopvang Noach in Halle. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 09:00 uur, je kunt binnenlopen vanaf 08.45 uur. 
Eindtijd: 12:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar info@deijkpraktijk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.