08:10 – 09:00 Be.Zin Stiltewandeling in de duinen van Den Haag – Den Haag

In gezelschap en in stilte de dag beginnen. Even uit de hectiek en genieten van de pracht en rust in de duinen. Een moment om te zijn. Aandacht te hebben voor wat er in je omgaat. Te genieten van een heerlijke wandeling in de prachtige duinen. Ruimte voor reflectie en meditatie. Tijd om tot jezelf te komen en na te denken over wat je bezighoudt. Voor iedereen die verlangt naar een moment van rust en bezinning en/of wil genieten van de natuur.

Stiltewandeling met bezinning rondom een thema en specifieke tekst. Je bent altijd vrij om hier geen gebruik van te maken, iedere deelnemer vult de stilte op zijn eigen manier.

Om 08.15 uur vertrekken we. Dan lopen we eerst een stukje samen op, om vervolgens 25 minuten in stilte te wandelen op je eigen tempo. We sluiten rond 09:00 uur af met een drankje bij een strandtent (op eigen kosten). In de winter doen we dat soms bij een bakkerij in de buurt.

Locatie activiteit
Westduinpark in Den Haag, we verzamelen bij het Kwartelpad, bij de kruising van de Kwartellaan en de Laan van Poot in Den Haag.

Kosten
Gratis.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 08:10 uur
Eindtijd: 09:00 uur

Verzamelen: 08.10 u
Vertrek: 08.15 u
Einde: 09.00 u
Aansluitend optioneel samen koffie drinken (op eigen kosten).

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar bezinstiltewandelingen@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.