08:00 – 18:00 Ode aan de Stilte, tijdens de Dag van de Stilte – Hasselt/Bokrijk

Beste,

In het kader van de Dag van de Stilte op 31 oktober 2021, graag deze uitnodiging op “Ode aan de Stilte” van Silence for Nature in Hasselt (zie bijlage).

Doel: Stilte samen verbinden op 10 plaatsen in de stille bostuin (tussen Hasselt en Bokrijk, Begië) van 08:00 tot 18:00 (meer gegevens krijg je na inschrijving). Beleef en help mee. Kies zelf hoe laat je kan komen en hoe lang jij in stilte wil of kan meezitten. Zo kunnen de voorgangers afgelost worden en een pauze nemen. Je mag ook een hele dag komen. De deelname is gratis. Er zal een theebuffet worden klaargezet. Als je langer wenst te blijven, gelieve een picknick te voorzien.

Jouw deelname = ode aan stilte voor iedereen en symbolische steun voor slachtoffers van lawaaitrauma’s en tinnitus.

Praktisch: de mooie stilteplekjes onder een boom, in het groen of aan het water (elk een beetje afgezonderd van elkaar) hebben elk een stenen platform en een ophangpunt voor een muskietennet met éénpuntsophanging (dit dien je echter zelf mee te brengen). Gelieve ook zelf een matje en kussens mee te brengen en voldoende dekentjes om buiten warm te kunnen zitten.

Meer info: https://www.facebook.com/SilenceforNature

Om 18:00 doorbreken we de stilte en houden we een gezamenlijk slotmoment.

Ook in het kader van deze dag verschenen de reportages van Silence for Nature via het Departement Omgeving van de Vlaamse Gemeenschap: https://omgeving.vlaanderen.be/internationale-dag-van-de-stilte

Alvast veel dank voor je overweging om te komen of anderzijds je stille steun te betuigen vanuit een ander plekje.

Locatie activiteit
Tussen Hasselt en Bokrijk in een mooie grote bostuin, vlak bij het prachtige vijvergebied van Bokrijk of https://www.dewijers.be/ (concrete adres en gegevens volgen na je inschrijving)

Kosten
Geen. De deelname is gratis.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 08:00 uur
Eindtijd: 18:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar silencefornature@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.