pb-Goede-morgen-herfstwandeling-24-sept-2022-Credits-Intuitive-Trails

07:30 – 10:30 Stiltewandeling – Drouwen

Stilte.
Soms verlangen we ernaar. En soms is het te zwaar om te dragen. Tijdens deze wandeling lopen we zonder te praten. Of dat leidt tot stilte, is nog maar de vraag. Om ons heen is waarschijnlijk genoeg te horen. En te zien, te ruiken, te voelen. Je daar in stilte over verwonderen, maakt de ervaring puurder en helemaal van jou. Je merkt dan ook hoe rustig of druk het in jezelf is en hoe dat gaandeweg verandert.

We starten lekker vroeg en lopen zo met de stilte de dag binnen. Tijdens de wandeling gaan we vooral genieten. Genieten van alles wat om ons heen gebeurt. We laten ons verrassen door wat de natuur op deze dag met ons wil delen. Die verrassing en verwondering helpen om bij jezelf naar binnen te kijken en te ervaren wat de stilte en het ervaren van de natuur met je doen. We nemen de tijd voor een meditatie of een mijmering en laten ons inspireren door wat zich maar aandient. Zo leren de natuur en wij elkaar een beetje beter kennen. Dat draagt bij aan ons (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte.

Locatie activiteit
Startpunt is bij Buitencentrum Boomkroonpad. We wandelen de bossen in van boswachterij Gieten – Borger onderdeel van de Hondsrug.

Kosten
Een vast bedrag van €19,50.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 07:30 uur
Eindtijd: 10:30 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/in-verbinding-met-je-natuur-hondsrug.