07:15 – 09:15 Stiltewandeling met zonsopgang bij het IJsselmeer – Oosterleek

Op 25 oktober is het niet alleen de landelijke Dag van de Stilte, maar gaat ook de wintertijd in. Een mooie aanleiding om de zonsopgang te aanschouwen en te wandelen in stilte.

We verzamelen 7:15 (Voelt als kwart over acht door de wintertijd) bij de vuurtoren. Om 7:25 komt de zon op. Daarna start de wandeling in stilte. De wandeling voert langs het IJsselmeer, dan door het dorp Wijdenes en weer terug richting het IJsselmeer naar het dorp Oosterleek. De lengte van de route is 7 km.
De wandeling eindigt bij het pittoreske kerkje van Oosterleek dat speciaal voor ons open is om te bezichtigen en alwaar we een kopje koffie of thee kunnen drinken. De deelnamekosten bedragen 2 euro per persoon en komen geheel ten goede aan de in stand houding van het kerkje.
Kleed je op de weersomstandigheden. Parkeren is het handigst op de dijk bij de afslag naar Oosterleek, níet in de bocht bij de vuurtoren.
Als je meedoet graag uiterlijk vrijdag 23 oktober aanmelden, i.v.m. afspraken met de vrijwilligers van het kerkje in Oosterleek. Stuur een mailtje naar agnessavd@yahoo.co.uk.

Locatie activiteit
Vuurtorentje Oosterleek, Zuiderdijk 1606 GA Oosterleek

Kosten
Een vast bedrag van €2,00.
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 07:15 uur
Eindtijd: 09:15 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar agnessavd@yahoo.co.uk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.