logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Zeeland

vlag-zeeleand

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Zeeland in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Zeeland, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar de waarnemend ambassadeur voor deze provincie. Ook voor vragen of informatie kun je daar via onderstaand mailadres terecht.

We zoeken een nog een ambassadeur voor Zeeland. Mail als je interesse of vragen hebt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Activiteiten 2017

Ontdek op 29 oktober de stilte in een stiltegebied en gebruik de gratis te downloaden MoSART-app!

Een stiltewandeling aan zee bij zonsopkomst

Vooraf krijgt u uitleg over de kracht van de zon. Daarna doen we een paar oefeningen waarbij we de zonkracht voor ons lichaam gebruiken.

mindful

Een hele dag mediteren en yoga beoefenen onder begeleiding van ervaren & gecertificeerde Mindfulness trainer & Counsellor, Nicole Weemaes. Yoga door gecertificeerd yogadocente Hella Zwan van Saraha.

We wandelen in stilte en beleven de natuur in zijn puurste vorm. Wandelen in stilte geeft rust en ook positieve energie. En... Je kunt het wonder van stilte en van de natuur ervaren.

klok

Op de Dag van de Stilte is er van 11:00 uur tot 12:00 uur een landelijk stilte-uur.

Een uitnodiging aan iedereen om stil te staan en stil te zijn.