logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

De stille poëzie van de natuur.
De natuur is één en al schoonheid en kracht. Ik zie de natuur als metafoor voor wie wij zelf zijn. Soms stormachtig en dan weer verstild, maar altijd in beweging.

We zijn daar alleen ver van verwijderd geraakt. In verbinding met de natuur kun je een glimp opvangen van je prachtige zelf. Je hoeft er alleen maar te zijn en het leven in en uit te ademen. Dan komt er vanzelf adem ruimte in je hart. Voor de adem van de geest, de inspiratie.

Op deze stiltewandeling nodig ik je uit te leren luisteren naar de stille fluistering van de natuur in jou om daar vervolgens op jouw manier woord of beeld aan te geven. De middag biedt dan ook een combinatie van stilte en creativiteit.

Na ontvangst met koffie en thee beginnen we aan de wandeling, die ruim een uur duurt en tevens een korte meditatie in de natuur bevat. Na afloop is er gelegenheid om in stilte jouw fluistering te creëren en desgewenst te delen

Locatie:
Warm Thuis, Oude Haaksbergerdijk 300

Tijd: 10.30 - 13.00

Kosten: €15,00 inclusief koffie en thee

Daarnaast wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de Landelijke organisatie van de
Dag van de Stilte.

Informatie en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voel je Welkom
Francis-Ilse
Warm Thuis; Oude Haaksbergerdijk 300