logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Stiltewandeling

Lotus Zen en Praktijk Myrjan Vroom

‘Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is je niet laten afleiden door lawaai’ Eckhart Tolle

Een stilte-wandeling rondom de Milligerplas in Zwolle. Een wandeling waarbij we niets zeggen en de stilte ervaren. Waarom een stiltewandeling? 


Tijdens de wandeling komt er ruimte om aandachtig aanwezig te zijn in het moment. We hebben allen van tijd tot tijd behoefte aan rust en stilte, tijd om te ontspannen. Een stiltewandeling heeft veel effect op ons. Het kan ontspannend, confronterend en helend zijn. Er ontstaat ruimte om ervaringen te verwerken en te reflecteren. Om te zijn in het ‘nu’.
Voor velen van ons is het moeilijk die stilte en rust te vinden. We hebben vele bezigheden en voelen ons druk in ons hoofd. Samen wandelen maakt het gevoel van verbondenheid sterker en ook de ervaringen.

Om 11:00 uur starten we met de uitleg bij studio Lotus Zen aan de Belvederlaan. Voldoende parkeerplaatsen aanwezig wanneer je met de auto komt. Vanuit hier lopen we samen naar de Milligerplas. Tijdens de gehele wandeling worden er verschillende korte oefeningen aangeboden om je bewust te zijn van wat je waarneemt. We activeren hierbij op afwisselende manier onze zintuigen.

Wij dragen er zorg voor dat je allemaal dezelfde kant op gaat en terug komt bij Lotus Zen. Daar is tijd voor een kopje thee en om iets uit te wisselen. Je mag ook in stilte weggaan. Wandel je mee? Geef je op via onderstaand mailadres.  Bij zeer slecht weer zullen we om 11:00 uur binnen een stilteactiviteit organiseren. Wij zien er naar uit je te ontmoeten!

Start- en eind punt: Lotus Zen Yoga studio, Belvederlaan 25 te Zwolle (Bij winkelcentrum stadshagen).
Datum en tijd: Zondag 25 oktober 11:00 uur. Vanaf 10:45 uur welkom.
Duur:              Rond 12:15 uur terug op locatie.
Afstand:          Circa 5 kilometer
Aanmelden:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Investering:     € 2,-
                       Waarvan een € 1,- gaat naar de organisatie van de Dag van de Stilte.

Deze stiltewandeling wordt georganiseerd door Praktijk Myrjan Vroom (www.myrjanvroom.nl) en Yoga studio Lotus Zen (www.lotuszen.nl).