logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Welkom in stilte:
We komen samen in de magisch mooie omgeving van de prachtige verstillende boerderij. Samen zijn in stilte, verbinding door meditaties en oefeningen in `aandacht`, een heerlijke stiltewandeling door het  prachtige Springendal en warmhartige Lunch.

Welkom in stilte: 
Stilstaan bij jezelf, is thuiskomen bij jezelf. In stilte ontmoeten mensen zichzelf.

Deze dag staat geheel in het teken van welkom heten van jezelf, de unieke persoon die je bent. ‘Compassie’ met jezelf, de ander en de wereld om je heen. Er ontstaat ruimte vanuit het hart voor verandering en verwondering. 
Samenzijn in stilte, verbinding maken met jezelf door meditaties en aandacht voor wat er zich in jou afspeelt. Clara en Marianne begeleiden de meditaties en aandachtsoefeningen op luchtige wijze, liefdevol afgestemd op de deelnemers. 

Stilte wandeling;
Ook maken we een heerlijke stiltewandeling door het prachtige Springendal. Het enige officiële stiltegebied wat Overijssel heeft.
Tijdens de stilte wandeling worden er oefeningen aangereikt die de gedachte verstillen en ervaringen oproepen die je zintuigen versterken. Terug op de Magische plek waar we mogen vertoeven gebruiken we een gezamenlijke warmhartige lunch en sluiten af met het delen van ervaringen indien je dit wenst en stilte moment.


Tijd; Zondag 25 oktober 2015
Van 9.30u tot 13.00 u

Kosten:
40,- per persoon incl.koffie/thee en lunch.


‘Daarnaast wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de Landelijke organisatie van de
Dag van de Stilte.’


Locatie:
We ontmoeten elkaar bij de Heuvelweg in Oud Ootmarsum
Informatie & Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je ontvangt van ons een bevestiging en adresgegevens met route beschrijving. Je aanmelding is definief na overmaken van de bijdrage.


Aanmelden kan tot 22 oktober 2015


We kijken er naar uit je te ontmoeten in Stilte.
Clara Welhuis en Marianne Banning


Voor meer informatie,
Bel met Marianne Banning (www.innsensie.nl) op tel:06-34248338
Of bel met Clara Welhuis (www.spiegelsteen.nl) op tel: 06-18355812