logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Coachingspraktijk Spiegeling verzorgt deze dag een Stiltewandeling in het Bredase Mastbos die in het teken staat van het 5-jarig jubileum van deze landelijke Stiltedag. De inhoud van de wandeling sluit daarbij aan.

We wandelen in stilte, in een rustig tempo en staan af en toe ook letterlijk stil bij het thema van dit jubileumjaar ‘Stilte verbindt’. Middels een korte meditatie of spiegelende natuuropdracht gaan we onderzoeken wat stilte voor jou betekent en wat je helpt om in het hectische dagelijkse leven contact met stilte te maken, in jezelf én om je heen.

De stilte van de natuur is daarbij behulpzaam. Juist in de stilte kunnen belangrijke inzichten en antwoorden tot je komen die je in het drukke leven van alledag niet opmerkt. Stel je vraag aan de natuur en laat je verrassen door wat zich vanuit de stilte onderweg aandient.
Door een Stiltewandeling aan den lijve te ervaren, zul je ontdekken wat dit met je doet.

Doe mee en laat je verrassen door de stilte in jezelf en in de natuur!
Houd qua kleding rekening met het weer, breng een goed humeur mee en een vraag waar je graag meer duidelijkheid over zou willen krijgen.
Let ook op de begintijd, 's nachts gaat de wintertijd in en gaat de klok een uur terug.

Notabene: loop je de 25e niet mee, maar ben je toch geïnteresseerd in de aktiviteiten van Spiegeling, dan kun je je via de website www.spiegeling.net aanmelden voor de nieuwsbrief

Praktische informatie
We verzamelen om 10.00 uur in hotel Masbos/Heeren van Oranje voor een gezamenlijk kopje koffie/thee en kennismaking. De eindtijd is rond 13.00 uur. 
De kosten voor deze Jubileum Stiltewandeling zijn €10,00 per persoon inclusief koffie/thee bij de kennismaking. Daarnaast wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de organisatie van de Dag van de Stilte.

Locatie:
Heeren van Oranje
Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM Breda

Kosten:
€10
Graag ook een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte

Tijd:
10:00-13:00
Aanmelding bij Mirjam Bossink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info:
Mirjam Bossink
06.423 65 144
Coachingspraktijk Spiegeling
http://www.spiegeling.net/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.