logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Een stille wandeling in het prachtige Arboretum, de voormalige kloostertuin in het hart van Oudenbosch. Het is een ochtend waarop je stil wordt van buiten én van binnen.

Mijmeropdrachten en aandachtsoefeningen helpen je daarbij. In de botanische tuin het Arboretum kun je niet alleen genieten van de prachtige bomen, planten en bloemen, maar ook van de rust en verstilling die de tuin biedt. In deze tijd van volle agenda’s, social media en 24 uur per dag bereikbaar zijn, is dat een groot goed.

Mia Coppens en Jamie Nederpel, beide vrijwilliger bij het Arboretum, begeleiden de stille wandeling. Bij je aanmelding ontvangen we ook graag je mobiele nummer.

Parkeren in Oudenbosch is gratis. Bij de ingang van het Arboretum is een groot parkeerterrein. De kosten van €2,50 zijn inclusief thee na afloop. We vragen je bij voorkeur gepast te betalen, want er is geen pinautomaat aanwezig.

Na de stille wandeling, als de tuin open gaat voor bezoekers, mag je nog de hele middag in de tuin blijven. We zien je graag in ons Arboretum in Oudenbosch!

Locatie:
Botanische tuin het Arboretum Oudenbosch
Achter 't Postkantoor 1
4731 PM Oudenbosch

Kosten:
€2,50

Graag ook een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte.

Aanmelden is noodzakelijk:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie:
Arboretum Oudenbosch
Achter 't Postkantoor 1
4731 PM Oudenbosch

06 24978944