logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Deze middag doen we een stiltemeditatie en maken we een gezamenlijke stiltewandeling waarna we genieten van een warme kom soep.

We beginnen de middag met stil te staan bij het moment van ‘nu’ door het doen van een meditatie die gericht zal zijn op onze innerlijke stilte. Hierna maken we aansluitend een wandeling van ongeveer 1-1 1/2 uur.

Door in stilte te wandelen leer je genieten van de kracht van de natuur en kan je je laten je raken door de eenvoud, de stilte, de rust, de verwondering en de verbinding. Even afstand nemen en naar binnen keren. Heerlijk NU aanwezig zijn.

Tijdens de wandeling zijn we stil en loopt ieder in zijn of haar eigen tempo. De begeleider draagt er zorg voor dat ieder dezelfde kant op gaat en we allen tegelijk terugkomen.

Bij terugkomst laten we onze eigen persoonlijke ervaringen nog even op ons inwerken door het doen van een korte meditatie. Hierna eten we gezamenlijk een heerlijke warme kom soep en is er de mogelijkheid tot het delen van onze ervaringen.

Deze middag wordt begeleid door Ineke de Jager(mindfulnesstrainer) en Martine Brosens (systemisch paardencoach en ecologisch pedagoog)

Locatie activiteit:
Oosteneind 6
te Meerle ( net over de Belgische grens onder Breda)

Kosten
€12,00, kind € 6,00

Tijd
15.30u-18.30u

Aanmelden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie & Aanmelden:

Ineke de Jager
Noordzijde haven 112
4611 GV Bergen op Zoom
Nrd Brabant

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(06) 23815330