logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Alles is Klank”. Het universum trilt en de kern van je ziel resoneert met die vibratie. Als je je hiervan bewust bent kun je in harmonie zijn met de wereld om je heen. Nada Naga geeft vanaf 1996 bijzondere droomtijdconcerten waarbij je, liggend op een matje in een ontspannen omgeving, kunt genieten van geïmproviseerde klanken.

Het is mogelijk dat je zo in een dieper bewustzijn komt wat een reinigende werking heeft op lichaam en geest. We spelen op instrumenten die ons verbinden met de elementen, zoals klankschalen, trommels, gongs en didgeridoo's, en laten je de energie daarvan in je lijf ervaren. Ook zingen we en raken je liefdevol aan. Als je een concert van ons bezoekt neem dan een slaapzak of deken mee en eventueel een extra matrasje, zodat je comfortabel ligt.
Ons streven is om met liefdevolle aandacht een cirkel van geborgenheid te creëren en je met onze klanken te begeleiden op je droomreis.
Entree: 22 euro.

Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de organisatie van de Dag van de Stilte.

Reserveringen: 0113-223805 - mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - zie evt. ook www.nadanaga.com en/of Facebook

Locatie activiteit Copacabana, salon voor de Levenskunsten

Begintijd 14.00 uur
Eindtijd 16.00 uur
Is aanmelden noodzakelijk? Ja, via mail

Lilian Joosen
Overakkerstraat 190
Breda


E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. Mobiel (06) 28458673