logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Start de Dag van de Stilte met een stiltewandeling langs het IJsselmeer met zonsopgang.


Het mooie van wandelen in stilte is dat je meer aandacht voor je omgeving krijgt en rust in je hoofd omdat je je minder met je gezelschap hoeft bezig te houden terwijl je toch de geborgenheid hebt van het wandelen met een groep. Kom het ervaren. Want wanneer ben je immers zo vroeg op de IJsselmeerdijk om de zon te zien opkomen?

We verzamelen 's morgens vroeg om 7.15 uur bij de Vuurtoren bij Oosterleek. Dit voelt minder vroeg dan het klinkt, omdat de wintertijd dan net is ingegaan. Op de dijk kunnen we om 7. 30 uur de zon zien opkomen.
Daarna gaan we in stilte lopen. De wandeling is ongeveer 8 km lang en voert door de dorpjes Wijdenes en Oosterleek en eindigt bij het kerkje van Oosterleek dat speciaal voor ons open is om te bezichtigen en alwaar we een kopje koffie of thee kunnen drinken.

Voorafgaand en tijdens de wandeltocht zijn geen mogelijkheden om eten of drinken te kopen, dus neem evt. wat (warms) te drinken en iets te eten mee. Warme kleding en - als de weersomstandigheden dat vereisen - regenkleding aanbevolen.

Begin tijd:  07.15 uur 

Eindtijd ca 09.15 uur

Locatie/Verzamelen:
Vuurtoren bij Oosterleek
Zuiderdijk - 1609 MT Oosterleek

Deelname kost 2,00 euro. Dit bedrag is voor de gastvrijheid en het onderhoud van het kerkje. Een vrije bijdrage voor de org. van de Dag vd Stilte wordt gewaardeerd

Info en aanmelden (niet verplicht): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Agnes van Diepen. Tel : o62481991o