logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

zielsgelukkig

Diep in ons hart weten we allemaal dat er ‘iets meer is’. Maar wat dat ‘meer’ is, kunnen we niet of maar moeizaam benoemen.

Er klinkt vaak een verlangen door, een verlangen naar rust, naar geluk; gewoon geluk zonder toestanden. Een verlangen naar ZIJN.

Daarom voorzien boeken als die van Eckhart Tolle en Neale Donald Walsch in een grote behoefte en mogen al dan niet spirituele stromingen die richting geven aan dit verlangen, zich in een grote belangstelling verheugen.

In het zondagochtendmoment ga je jezelf verbinden met de creatieve oneindige Bron die daar is waar jij bent en die voorbij gaat aan je dagelijkse – vaak verwarrende - gedachtewereld. In deze staat van zijn vind je alle hulp, alle antwoorden, alle heling. Je (her)ontdekt een nieuwe manier van ‘gebed’, die je veel goed kan brengen. Je beseft de waarheid van de stelling dat ‘Go(e)d’ kan niet meer voor je doen, dan hij door je kan doen. Zonder zweverigheid, dogma’s of beperkende geloofsrichtingen.

Anderhalf uur en vier eenvoudige stappen:

Stilte
Bezinningsvraag en uitwisseling
Affirmatief ‘gebed’ - (vernieuwend en eigentijds)
Stilte en resonantie

Hierdoor zul je een ongekende vrijheid gaan ervaren die zich het best laat omschrijven als een FLOW van bewustzijn.
Meer Informatie + Aanmelden

Praktijk voor Communicatie, Centrum voor Innerlijke Vrede, Hagelingerweg 74, Santpoort-noord
023-5261144 / 06-21216801
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.carmendehaan.nl

Kosten: €7,00 | inclusief koffie/thee + schrijfgerei. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:30 uur
Eindtijd:   12:00 uur

Aanmelden via www.carmendehaan.nl of een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is noodzakelijk.

Carmen de Haan