logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Deze dagworkshop gaat over de stilte, over meditatie, over krachtplekken in de natuur, over hoe gek stilte kan zijn in een groep, over hoe schreeuwend de stilte kan zijn in jezelf. Maar vooral over hoe bijzonder de stilte is, over hoe mooi de natuur is, over hoe uniek jij bent.


Hoe ziet deze dag er praktisch uit? We verzamelen ons op de Landschotse Heide in Vessem/Middelbeers. Dit is een stiltegebied in de Kempen in Noord-Brabant. Hier wordt het dagverloop in details uitgelegd. Dan lopen we naar een krachtplek in deze prachtige natuur, zetten ons daar neer en word je in een meditatie gebracht en begeleid. Zo herhalen we dit een paar maal: wandelen in stilte, mediteren in stilte (met uitleg) op een krachtplek. Ook onze lunch verorberen we in stilte.

De verschillende meditaties die je ondergaat zullen een opbouw bevatten. De meditaties duren 45 minuten. En de wandelingen zullen nooit langer zijn dan een half uur. Je neemt je eigen lunch mee. Aan het einde van de dag breken we de stilte en delen we onze ervaringen.

De locaties zijn elke keer op een andere plek en zullen t.z.t. bekend worden gemaakt.  

Zondag 29 okt 10:00-16:00
Locaties is de Landschotseheide in Vessem/Middelbeers (exacte locatie aanvragen per mail)
Kosten zijn € 50,00

Voor de organisatie van de Landelijke Dag van de Stilte is een (kleine) vrijwillige donatie welkom!

Aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tineke Krekels