logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Ontdek in de stilte de stem van je ziel. Stiltewandeling in de natuur.
Stilte is als ademhalen, de natuur ademt stilte. Wandelen in de natuur brengt je tot rust. “Je wordt opnieuw geboren als je vanuit de stilte een nieuw beeld krijgt aangereikt”.


Met de aandacht in je voeten, wordt het langzaam stil in je hoofd. Even wandelen met je ogen dicht, een natuurcadeau ontvangen en luisteren naar de stilte tussen de geluiden.
Nu het blad van de bomen is en de stammen zich door het vocht scherp aftekenen, kunnen we de bijzondere, verstilde vormen van bomen veel beter zien.

Door stilte de natuur beleven
Tijdens de stiltewandeling in de natuur worden je zintuigen op een heel andere manier geprikkeld. Je zult ontdekken hoe indrukwekkend de geluiden, de geuren en de kleuren van de natuur dan binnenkomen. Heb je al ooit regen geroken of de geur van een boom? In de stilte hoor je het geluid van vallende vruchten, de wind door de takken en misschien hoor je zelfs de bladeren vallen. Je beleeft het herfstlandschap intenser door je ruimere blik en oog voor de kleinste details.

Kosten en Locatie:

Praktijkruimte Heel Natuurlijk Coaching & Advies
De Luther 12
5095 AC Hooge Mierde

Vast bedrag: €5

Voor de organisatie van de Landelijke Dag van de Stilte is een (kleine) vrijwillige donatie welkom!

Aanmelden:

Ja, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nienke Erisman