logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

De 6de Dag van de Stilte in 2016 was er voor het eerst van 11 tot 12 uur een concentratie van stilteactiviteiten in het land. Ook 29 oktober 2017 is er een Landelijk Stilteuur.

Met dit extra uur maken we een landelijk stilteveld waarin de stilte zich kan verdiepen.
Vanzelfsprekend ben je vrij om op andere tijdstippen aandacht aan stilte te geven als dit beter voor je past. Het is nog steeds de Dag van de Stilte!

Als je een hele dag of ochtend organiseert kun je je deelnemers erop attenderen dat er velen in het hele land tussen 11 en 12 uur tegelijk in stilte zijn. Verbonden in stilte.

Voor iedereen die dit Stilte Uur graag THUIS ervaart:
Op deze Dag van de Stilte kun je je ook thuis in gedachten en gevoel verbonden weten met velen. Er zijn méér mensen die afstemmen op stilte. Samen in stilte zijn verdiept de stilte. Kijk hoeveel tijd jij in dit uur fijn vindt, 10 minuten, 20, of toch een (half )uur?. Het gaat niet om het aantal minuten maar om jouw stilte ervaring.

Hoe je dat invult is natuurlijk aan jou: iets lezen uit een voor jou tot stilte inspirerende tekst, wat muziek luisteren eerst, of gewoon NIETS.

 

LIVESTREAM GELEIDE MEDITATIE:

Je kunt je tijdens het stilte-uur via livestreaming mee doen met een door Annemieke Rodenburg begeleide meditatie. Dat kan via het Dag van de Stilte facebook-account: https://www.facebook.com/dagvandestilte