logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

In de stilte ontmoet je je Ziel en kun je je innerlijke stem horen die haar wijsheid fluistert. Laat je verrassen door wat er in jouw Innerlijke Stilte leeft!

De Landelijke Dag van de Stilte is een mooi moment om eens even letterlijk én figuurlijk stil te staan. In de stilte ontmoet je je Ziel.
Stilte brengt je bij inzichten en antwoorden die je anders niet hoort. Als alle geluiden om je heen verstommen, hoor je in de stilte je eigen innerlijke stem die tot je spreekt.
Wees een paar uur alleen maar stil en laat je verrassen door wat er uit deze Stilte naar boven wil komen.

We vertrekken vanaf Huize den Deijl voor een korte stiltewandeling naar een mooi stil gebied in het Mastbos. Daar houden we een mini Vision Quest

Door een tijd alleen maar stil te zitten op een rustige plek in de natuur, kom je in contact met de stilte in jezelf en ervaar je wat er vandaaruit ontstaat. Misschien heb je een vraag waar je graag antwoord op wilt of ben je op zoek naar een inzicht of wil je je intuitie prikkelen.

Neem iets mee om op te zitten en iets om te schrijven en te tekenen, zodat je ter plekke ook expressie kunt geven aan woorden en beelden die spontaan in je opkomen.

NB Bij eventueel heel slecht weer is er een aangepast programma!

Mastbos Breda, verzamelen bij Huize den Deijl, Marellenweg 8 in Breda

Kosten: €10

Voor de organisatie van de Landelijke Dag van de Stilte is een (kleine) vrijwillige donatie welkom!

Begeleiding: Mirjam Bossink van SPIEGELING, School voor Intuïtieve Natuurcoaching, www.spiegeling.net

Aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.