logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Noord-Brabant

vlag-noord-brabant

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Noord-Brabant in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Noord-Brabant, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar onderstaande ambassadeur(s). Ook voor vragen of informatie kun je bij deze ambassadeur(s).

Plaatsvervangende ambassadeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken een ambassadeur/medewerker voor Noord-Brabant. Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2019

stiltedag

Deze uitnodiging is aan iedereen om samen met ons tussen 10:00 - 12:00u stil te staan en stil te zijn en te genieten van de stilte!

labyrinth

We vertoonden vorig jaar de film ‘My life is my message’, dit jaar laten we de film
'Walk with me' zien, rond het leven in Plumvillage van en met Thich Nhat Hanh.

vlonderpad

Laat je verwonderen door het mooie Mastbos. We lopen in stilte door bos en heide, langs het water en over het vlonderpad.