logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Wat doet geluid met mensen? Is het nog wel ergens echt stil? Om hier bewust van te worden, organiseert de gemeente Heerlen een wandeling op Landgoed Terworm

We starten om 10.30 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 13.30 uur. Onder begeleiding van (natuur)gidsen wordt een route van ongeveer 6 kilometer gewandeld.  U kunt de stilte of juist de afwezigheid ervan bewust beleven. Gidsen zullen op interessante plekken een toelichting geven en kunt u vragen stellen.

Voor wie geschikt?

De wandeling is geschikt voor mensen met een normale gezondheid. De wandelsnelheid ligt niet hoog maar het is niet geschikt voor mensen in een rolstoel en voor kinderwagens. Honden zijn welkom mits aangelijnd en onder controle.

Kosten en Locatie:

Verzamelpunt: parkeerplaats Van der Valk Heerlen. De wandeling voert door Landgoed Terworm

Gratis.

Voor de organisatie van de Landelijke Dag van de Stilte is een (kleine) vrijwillige donatie welkom!

Aanmelden:

Aanmelding t/m 26 oktober

De wandeling gaat onder alle omstandigheden door. Zorgt u voor stevige schoenen en passende kleding voor de wandeling en het jaargetijde. De gemeente zorgt voor een versnapering tijdens een pauzemoment halverwege. Daarom is het gewenst dat u zich opgeeft voor de wandeling, uiterlijk donderdag 26 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via het nummer 14045.